Савинкины

Август 30, 2013

Japansk Apple-blogg Macotakara

Filed under: Разное — savinkina @ 6:11 дп

Kan hodetelefonkontakten overleve en tynnere iPhone

canada goose importør norge Hvis du tror på ryktene, kan din neste iPhone komme uten en hodetelefonkontakt. Japansk Apple-blogg Macotakara, med henvisning til en ‘pålitelig kilde’, rapporterte at iPhone 7 vil bli for tynn til å inkludere en standard 3,5 millimeter hodetelefonkontakt. I stedet trenger iPhone 7-kunder å bruke Bluetooth-hodetelefoner eller kjøpe en adapter som plugger inn i Lightning-porten. canada goose importør norge

canada goose dunjakke Rykter om kommende Apple-produkter (AAPL) er vanlige. Det er en slags sport. Og sikkert, dette ryktet er kanskje ikke sant. Apple reagerte ikke på en forespørsel. canada goose dunjakke

For det første er det dette grunnleggende faktumet i livet: Den nåværende iPhone 6S er 7,1 mm tykk. Så hvis Apple ønsker å slanke seg, må den gjøre det rundt hodetelefonkontakten.

canada goose jakke ‘Som Apple ser ut til å få iPhone tynnere, er det fornuftig at det vil se på nye muligheter for å koble til hodetelefoner,’ sa Scott Steinberg, en uavhengig teknologianalytiker og høyttaler. ‘Apple har alltid canada goose outlet en tendens til å flytte bransjen fremover. Hvis det var noen annen produsent som leder avgiften, ser du kanskje mye mer tilbake fra kundene.’ canada goose jakke

canada goose jakke oslo Og Apple har en lang historie med å blåse opp gamle teknologier, selv mye brukt til nye ideer. canada goose jakke oslo

canada goose norge forhandler For eksempel utformet Apple den nyeste MacBook med bare en USB C-port, og gir opp på de tradisjonelle USB- og Thunderbolt-portene som er felles på andre Mac-maskiner. USB C er omtrent en tredjedel av størrelsen på en standard USB-port, og endringen tillot Apple å gjøre den nye MacBook sin tynneste og letteste Mac noensinne. canada goose norge forhandler

canada goose norge Men folk som vil bruke sine eksisterende, standard USB-enheter, må kjøpe en $ 80 adapter. canada goose norge

canada goose i norge Det er andre eksempler. canada goose i norge

canada goose salg På iMac var iMac en av de første PCene som skulle sendes uten diskettstasjon. canada goose salg

IPhone var ikke kompatibel med allestedsnærværende Adobe Flash.

canada goose outlet norge Og iPhone 5 ‘s Lynpluggen erstattet den tidligere Canada-stikkontakten som hadde vært https://www.canada-goose-jakker.com Apples standard siden 2003. canada goose outlet norge

Så det ville ikke være un Apple liker å drepe av Winnipeg-hodetelefonkontakten.

Canada goose premium outlet 3,5 mm ‘minijack’ ble introdusert i 1979 av Sony Canada Goose Outlet online uk (SNE) da den debuterte Walkman bærbare kassettspilleren. Før 3,5 mm-kontakten brukte hodetelefoner en kvart-tommers (6.35 mm) plugg, oppfunnet i 1878 for telefonsentraler og fortsatt brukt for mikrofoner, forsterkere og elektriske gitarer.

Til slutt har Apple forlatt mange ledetråder at det en dag ville eliminere hodetelefoner fra sine iPhones.

I 2011 søkte Apple om et patent på en D-formet hodetelefonplugg som kutter diameteren av pluggen omtrent halvparten.

canada goose norge nettbutikk ‘Diameteren og lengden på 3,5 mm lydkontakter er begrensende faktorer for å gjøre slike enheter mindre [og] tynnere,’ skrev selskapet i sin patentsøknad. canada goose norge nettbutikk

Og i fjor utgav Apple spesifikasjoner for produsenter for å lage hodetelefoner som kobles direkte til iPhone ‘s Lynport.

canada goose billig CNNMoney (New York) Første fredag ​​fredag ​​publisert 30. november 2015: 3:53 ET canada goose billig

De fleste aksjekursdata levert av BATS. Markedsindeksene vises i sanntid, bortsett fra DJIA, som er forsinket med to minutter. Alle tider er ET. Ansvarsfraskrivelse. Morningstar: Offisielt Canada: FactSet Research Systems Inc. Chicago Mercantile Association: Visse markedsdata tilhører Chicago Mercantile Exchange Inc. og dets lisensgivere. Dow Jones: Dow Jones merkevareindeksene er proprietære til og beregnes, distribueres og markedsføres av DJI Canada, et datterselskap av S Dow Jones Indices LLC og har blitt lisensiert for bruk til S Opco, LLC og CNN. Standard Poor ‘s og S er registrerte varemerker for Standard Poors Financial Services LLC og Dow Jones er et registrert varemerke for Dow Jones Trademark Holdings LLC. Alt innhold i Dow Jones-indeksene S Dow Jones Indices LLC og / eller dets tilknyttede selskaper.

Комментариев нет »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

Powered by WordPress